برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، مهاجرت به کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در شنبه 28 مهر 1397

اجازه کار و ویزای مهاجرت به کانادا

در ویزای تجاری کانادا ویزای تجاری کانادامهاجرت تجاری کانادا مهاجرت احتمالی مهاجرانی که مایل به سرمایه گذاری یا شروع کسب و کار در کانادا هستند،
سه دسته ویزا ویزای تجاری کانادا را برای مهاجرت تجاری به کانادا ارائه می دهد.
مهاجرت تجاری به کانادا مستلزم آن است،
که متقاضیان باید با توانایی و قصد مثبت در اقتصاد کانادا، با ایجاد و نگهداری یک کسب و کار مناسب کانادایی،
با استفاده از دانش کسب و کار قابل توجه، توانایی و قصد داشته باشند.


ویزای تجاری کانادا

یک ویزای تجاری کانادا می تواند در سه دسته زیر به دست آید:
برنامه سرمایه گذاران مهاجر و برنامه کارآفرینان اشخاص شغلی برای اطلاعات بیشتر،
پیوندهای مربوط به مهاجرت تجاری کانادا را کلیک کنید و سوالات متداول خود را در مورد مهاجرت تجاری به کانادا در صفحه اصلی مهاجرت به کانادا مشاهده کنید.
برنامه سرمایه گذاران مهاجر تحت برنامه سرمایه گذاران، مهاجرت بالقوه کسب و کار باید علاوه بر سرمایه قابل توجه،
دانش کسب و کار گسترده را نیز نشان دهد.

سرمایه گذاران باید ارزش خالص ۸۰۰۰۰۰ دلار کانادا داشته باشند
و سرمایه گذاری به مبلغ ۴۰۰۰۰۰ دلار کانادا را به گیرنده عمومی کانادا دریافت کنند.
سرمایه گذاری در کلیه گیرنده ها برای کانادا توسط والیت های شرکت کننده تضمین شده است
و باید در زمانی که توسط Citizenship and Immigration Canada (CIC) توصیه می شود، انجام شود.

بسته به تاریخ دقیق سرمایه گذاری، ۵ سال و ۳ ماه از آن تاریخ به پایان می رسد.
سرمایه گذاری با سود منصرف نخواهد شد و پول سرمایه گذاری شده،
برای سرمایه گذاری در زمینه ایجاد شغل و توسعه در اقتصاد در داخل کانادا استفاده می شود.

در ویزای تجاری کانادا برنامه سرمایه گذاران نیز یک ویزای مورد آزمون است و نیاز به یک علامت گذر از ۳۵ از ۱۰۰ امتیاز دارد،
که براساس شش عامل اصلی شامل: سن، تحصیل، تجربه کسب و کار، توانایی زبان و سازگار است.
سرمایه گذاران باید حداقل دو سال تجربه کسب و کار بلافاصله قبل از درخواست به CIC.
آنها باید داشته باشند: کنترل و مدیریت یک درصد از سهام در یک کسب و کار واجد شرایط،


حداقل پنج معادل شغلی تمام وقت را در یک سال در یک کسب و کار واجد شرایط مدیریت کرد.
بر خلاف سایر دسته های تجاری، برنامه سرمایه گذاران نیازی به شروع کسب و کار در کانادا ندارد.
اگر اعتقاد دارید که وجوه مورد نیاز و تجارب کسب و کار دارید، لطفا برای ارزیابی کامل با ما تماس بگیرید.

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، مهاجرت به کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در سه شنبه 24 مهر 1397

اخذ ویزای تجاری کانادا

در ویزای تجاری کانادا مهاجرت به کانادا و ویزا برای جذب کارآفرینان با تجربه به کانادا طراحی شده است.
نامزدهای موفق، کسانی هستند، که می توانند در کانادا سرمایه گذاری کنند،
کسب و کار خود را در کانادا آغاز کنند و درآمد و اشتغال را برای کانادایی ها تولید کنند.
در سال ۲۰۱۳، بیش از ۹۰۰۰ مهاجر تجاری مجاز
وارد کانادا شدند.
در ۲۰۱۵-۲۰۱۶، هدف دولت این است،
که از تعداد مشابهی از مهاجران کسب و کار کانادا قدردانی کنیم.
دولت کانادا به منظور تشویق توسعه یک محیط اقتصادی قوی و مرفه،
برای افراد کسب و کار با تجربه کسب و کار کافی و دارایی های لازم تلاش می کند.

ویزا کسب و کار کانادا

در ویزای تجاری کانادا سرمایه ویزای سرمایه گذار مهاجر
با کسانی که دارای ارزش خالص شخصی حداقل ۱۰ میلیون دالر CND هستند
و مایل به سرمایه گذاری در معرض خطر حداقل ۲ میلیون دالر CND به صندوق سرمایه گذاری مهاجرین کانادا هستند.
این دسته همیشه در دسترس نیست و به طور موقت در ۳۰ دسامبر ۲۰۱۵ بسته شد.
ویزای شروع: با هدف کسب و کار صاحبان کسب و کار موفق و یا صاحبان سهام با تجربه قابل توجه است،
که قصد و توانایی در مالکیت و مدیریت کسب و کار در کانادا، که درآمد و اشتغال را تولید می کند.


این کسب و کار باید توسط یک سازمان در فهرست سازمان های تعیین شده ویزای کانادا آغاز شود
ویزای مهاجرین خود کارمند: برای افرادی که دارای تجربه مربوطه در زمینه ورزش و فعالیت های فرهنگی در سطح جهانی هستند
یا با تجربه مدیریت مزرعه، که قصد و توانایی خود را در کانادا می گیرد؛


اطلاعات بیشتر، کمک و مشاوره گروه کارشناسان Workpermit.com دارای بیش از ۲۵ سال تجربه در خدمات مهاجرت است
و هزاران نفر را به تحصیل و کار در کانادا کمک کرده است.
تمام درخواست های مربوط به ویزای کانادا به وسیله یکی از اعضای انجمن حقوقی بالا کانادا مورد رسیدگی قرار گرفته است.

  • برای اطلاعات بیشتر و مشاوره در مورد قوانین مهاجرت به کانادا و درخواست ویزا کانادا لطفا با دفاتر موسسه مهاجرتی ویستا تماس حاصل فرمایید.
برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، سیستم اکسپرس اینتری ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در شنبه 21 مهر 1397
برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، مهاجرت به کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در شنبه 14 مهر 1397

ملیت کانادایی - شرکت مهاجرتی ویستا

شهروندی کانادا قانون “ملیت” دومینون جدید در ابتدا به طور گسترده ای از انگلیس بازتاب می شد،
و همه کانادایی ها به عنوان افراد بریتانیایی طبقه بندی شدند.
با این حال، بخش ۹۱ (۲۵) قانون آمریکای شمالی در سال ۱۸۶۷،
که توسط پارلمان بریتانیا در لندن (که در حال حاضر به قانون اساسی سال ۱۸۶۷ خوانده می شود) تصویب شد،
مجلس کانادا مجاز به “طبیعی شدن بیگانگان” شد.
برای مثال، قانون مهاجرت به کانادا سال ۱۹۱۰ وضعیت “شهروندی کانادا” را ایجاد کرد.


این افراد کسانی هستند که در انگلستان متولد شده اند،
یا در کانادا زندگی می کنند،
اما تنها برای تعیین اینکه آیا کسی از کنترل مهاجرت آزاد است، استفاده می شود.
قانون وضع اقامت در سال ۱۹۱۴،
مدت اقامت مورد نیاز برای واجد شرایط بودن در کانادا را (به عنوان یک موضوع بریتانیا از سه سال تا پنج سال) افزایش داد.
وضعیت اضافی دیگری از “ملی کانادایی” تحت قانون ملی کانادایی ۱۹۲۱ ایجاد شد.
تا کانادا بتواند در نیروهای بین المللی یا عملیات نظامی به طور جداگانه از انگلیس شرکت کند.

استقلال کانادا از بریتانیا

استقلال کانادا از بریتانیا به طور مداوم بین سال ۱۸۶۷ (کنفدراسیون و وضعیت دومینیون در امپراتوری)
و سال ۱۹۸۲ (تسخیر قانون اساسی کانادایی) به دست آمد.
در سال ۱۹۳۱، اساسنامه وست مینستر، انگلیس را بدون مجوز قانونی در مورد Dominions
بدون درخواست و رضایت دولت Dominion،
به داشتن یک قانون بریتانیا تبدیل به بخشی از قانون Dominion کرد.
قانون همچنین قوانین بریتانیای شمالی را در مجلس پارلمان بریتانیا گذاشت،
چرا که دولت فدرال و استان ها نمی توانستند، با یک فرم اصلاح قانون اساسی کانادا موافقت کنند.
(به طور مشابه، Dominion همسایه Newfoundland مستقل نشد، زیرا هرگز اساسنامه را تصویب نکرد.)
هنگامی که در سال ۱۹۸۲، پارلمان های انگلیسی و کانادا قوانین کانادا ۱۹۹۲ (قانون اساسی ۱۹۸۲)
و قانون اساسی ۱۹۸۲ (کانادا) را که شامل فرایند اصلاح قانون اساسی شد را متوقف کردند،
انگلستان از پذیرفتن هر گونه قانون اساسی کانادا منصرف شد.

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، مهاجرت به کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در شنبه 7 مهر 1397

وکلای مهاجرتی کانادا شرکت ویستا

اعزام دانشجویان به کانادا به کمک دفتر های حقوقی مستقر در کانادا امکان پذیر می باشد.
و شرایط مهاجرت به کانادا را مهیا می سازد.
این دفاتر حقوقی که از متخصص ترین و ماهر ترین وکلا در این زمینه تشکیل شده است،
ارائه خدمات و کلاس هایی با عناوین گوناگون مهاجرتی را در اختیار دانشجویان اعزامی قرار می دهند.
از جمله دیگر خدمات این وکلا می توان به برنامه های بشر دوستانه، باز پرداخت کارت اقامت دائم، درخواست های شهروندی،
مطالعه مجوزه ها و ویزای بازدید کننده، اجازه کار و همین طور طیف وسیعی از خدمات مرتبط با دادگستری مهاجرتی و… اشاره کرد.
این متخصصان قانونی که اعتباری شناخته شده را از خود به ثبت رسانده اند،
نقشی برجسته را در زمینه های اعزام دانشجویان به کانادا ایفا می کنند.

بهترین شهرهای کانادا برای تحصیل

اعزام دانشجویان به کانادا فرصت و تجربه ای برتر از شناخت فرهنگ و طبیعت زیبای کانادارا در اختیار می گذارد.
کانادا به خاطر زیبایی طبیعی اش، اشغال نیمی از شمال قاره آمریکای شمالی را به خود جلب می کند.
چند کشور در جهان می توانند چیزی از ثروت های جنگل ها، دریاچه ها و کوه ها و همچنین تنوع چند فرهنگی خود را به آن نزدیک کنند.
این کشور دارای وضعیت دو زبانه رسمی است، با زبان انگلیسی و فرانسوی به طور هم زمان در دولت و اسناد رسمی استفاده می شود.
همچنین به دلیل جمعیت کم جمعیت آن (به رغم دومین کشور جهان،
جمعیت کمتری نسبت به تنها یک ایالت ایالات متحده آمریکا، کالیفرنیا) و همچنین زمستان های آن سخت است.
در برخی از نقاط کانادا، برف زمین تقریبا نیمی از سال را پوشش می دهد.
و شهر هایی چون ونکوور،‌تورنتو، اوتاوا و… از جمله برترین شهر ها برای تحصیل می باشند،
که در روند سرعت بخشی اعزام دانشجویان به کانادا نیز نقشی موثر را ایفا می کنند.

با تماس با ما و اخذ مشاوره مهاجرتی رایگان از مشاورین مهاجرتی ویستا، پذیرش و اخذ ویزای تحصیلی دیگر برای شما دشوار نخواهد بود

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، سیستم اکسپرس اینتری ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در يکشنبه 1 مهر 1397

شهروندی کانادا

قانون شهروندی کانادا 2018

قانون شهروندی کانادا از سال ۱۹۷۷ به تصویب قانون شهروندی (R.S.C.، ۱۹۸۵، C-29) اعطا شده است.
این قانون تعیین می کند که چه کسی شهروند کانادا و یا یا واجد شرایط باشد.
این قانون قانون پیشین شهروندی کانادا را که در سال ۱۹۷۶ میلادی در سال ۱۹۴۶ به چاپ رسیده است
و در سال ۱۹۷۷ به عنوان رادیو فردا در سال ۱۹۷۰ به چاپ رسانده و در سال ۱۹۹۷ به تصویب رسیده است.
شهروندی کانادا به طور معمول با تولد در کانادا به رسمیت شناخته شده است،
در حالی که تولستوی در خارج از کشور است،
که حداقل یکی از والدین یک شهروند کانادایی است.

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، مهاجرت به کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در دوشنبه 26 شهريور 1397

کمک هزینه در کشور کانادا انواع مختلفی دارد که مهمترین انواع آن به شرح زیر می باشد:

  1. بورسیه و یا Fellowship

ویژگی اصلی بورسیه این است که نیاز به باز پرداخت ندارند و و در مقابل گرفتن بورسیه لازم نیست که کار کنید. این بورسیه بر اساس صلاحیت تحصیلی مانند معدل ممتاز , نمرات بالا , مقالات ارائه شده , نخبه بودن و نمره زبان به دانشجویان تعلق می گیرد. و به این علت که به وسیله اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه بررسی می شود و بسیار رقابتی است.

  1. دستیار تدریس (TA )Teaching Assistant

دریافت TA بستگی به تسلط شما به زبان انگلیسی و اینکه آیا می توانید تدریس کنید دارد. ta به عنوان دستیار استاد وظایفی را که استاد برای او مشخص می کند مانند کمک به دانشجویان ,نمره دادن و از این قبیل کارها را انجام میدهد .معمولا دانشگاهها کلاسهایی را برای آموزش به متقاضیان ta برگزار می کنند .

  1. دستیار تحقیق (RA) Research Assistant

این نوع کمک هزینه به دانشجویان مقطع فوق لیسانس و دکترا تعلق میگیرد.بسیاری از استادان برای پروژه های تحقیقاتی خود بودجه ای را کسب میکنند که قسمتی از این بودجه به دستیار تحقیق یا RA تعلق میگیرد

توجه: بورسیه ممکن است بر اساس نمره تافل یا جی آر ای نیز پرداخت گردد. در برخی دانشگاه ها بورسیه بر اساس تعداد واحد های درسی بین ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار در هر درس می باشد.

در هر ۳ نوع فاند تحصیلی ذکر شده هزینه نیاز به باز پس دادن ندارد.

با تماس با ما و اخذ مشاوره مهاجرتی رایگان از مشاورین مهاجرتی ویستا، پذیرش و اخذ ویزای تحصیلی دیگر برای شما دشوار نخواهد بود.

موسسه مهاجرتی ویستا:متخصص در امور مهاجرت و اخذ ویزای مهاجرتی

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، مهاجرت به کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در شنبه 24 شهريور 1397

چرا کانادا را برای تحصیل انتخاب می کنیم؟

اعزام دانشجویان به کانادا از جمله دلایلی مانند: کیفیت سیستم آموزشی، امنیت بالا ی این کشور و… را به دنبال دارد.
همین طور دلایل بسیاری دانشجویان را در سطح جهانی و بین المللی ترغیب به تحصیل در کالج های معتبر کانادا می کند.
کانادا از جمله برترین و محبوب ترین کشور ها برای تحصیل و مطالعه به شمار می رود،
که در بسیاری از موارد نسبت به ایالات متحده و بریتانیا و… برتری ای وسیع را در زمینه های علمی و تحصیلی اعمال می کند.
کانادا با دارا بودن نظام آموزشی ای مدرن و پیشرفته همراه با قیمتی مناسب و کیفیتی بالا،
آموزشی عالی را در اختیار دانشجویان قرار می دهد.
که برای اعزام دانشجویان به کانادا مناسب می باشد.
که در آماده سازی دانشجویان در بازار کار نقشی مهم و حرفه ای را ایفا می کند.
لازم به ذکر است که، دانشجویان بین المللی در این کشور می توانند،
هم زمان با تحصیل، در خارج یا داخل کالج ها مشغول به کار شوند.
با اشتغال به کاری نیمه وقت مبلغی اضافی را دریافت کنند،
که گذران هزینه های زندگی این دانشجویان باشد.
اغلب دانشجویان اعزامی به کانادا پس از اتمام دوره ی تحصیلی خود، کانادا را به عنوان محل اقامت دایمی خود بر می گزینند،
و در همان جا به اشتغال خود ادامه می دهند.
سیاستی دولتی که بر آتلانتیک کانادا حاکم است،
در بهبود نرخ نگه داری اعزام دانشجویان به کانادا و دانشجویان جهانی و بین المللی تاثیری حائز اهمیت را اعمال می کند.

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، سیستم اکسپرس اینتری ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در چهارشنبه 21 شهريور 1397
برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، سیستم اکسپرس اینتری ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در دوشنبه 19 شهريور 1397
تبلیغات متنی
خريد بک لینک انبوه
ورزش بانوان