برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، برنامه express entry ، سیستم اکسپرس اینتری ، محاسبه امتیاز برنامه Express Entry ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در دوشنبه 29 مرداد 1397

مهاجرت به کانادا برای فارغ التحصیلان بین المللی و دانش آموزان...

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، برنامه express entry ، سیستم اکسپرس اینتری ، محاسبه امتیاز برنامه Express Entry ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در يکشنبه 28 مرداد 1397
سوالات مهم درباره تحصیل در مدارس کانادا :
  1. مهلت ارسال اپلیکیشن‌های درخواست ویزای کانادا برای ویزای تحصیلی دانش آموزان تا چه تاریخی است؟

دانش آموزان دوره‌ی دوم متوسطه جهت اخذ ویزای مربوط به ترم فبریه، ملزم هستند مدارک خود را تا پایان روز ۳۱ اکتبر به مراجع مربوطه ارسال کنند. دانش آموزان ابتدایی تا روز ۲۹ نوامبر ملزم به ارسال مدارک خود هستند.

  1. چگونه می‌توان سریع‌تر از موعد در یک مدرسه ثبت نام کرد؟

به طور طبیعی هرچقدر مدارک خود را سریع تر به مراجع مربوطه ارسال کنید پرونده‌ی شما با سرعت بالاتری ارزیابی خواهد شد و این موقعیت در اختیار شما قرار می‌گیرد که هرچه زودتر در مدرسه‌ی مورد نظر شروع به تحصیل و به مهاجرت به کانادا کنید. در این بین دانش آموزانی که قصد دارند در ورودی شهریور سال آتی پذیرفته شوند ملزم هستند مدارک خود را در دسامبر یک سال قبل به مراجع مربوطه ارسال کنند. این در حالی است که دانش آموزان ورودی فبریه‌ی سال آتی مدارک خود را در سپتامبر سال قبل به مراجع مربوط تحویل خواهند داد و پروسه‌ی اخذ ویزای کانادا را طی می‌کنند.

  1. آیا لازم است برای ورود به مدارس سطح بالا ریز نمرات امتحانی مدرک زبان(TOEFL – IELTS ) را ضمیمه‌ی مدارک خود کنیم؟

خیر؛ مدارک شما به صورت کامل بررسی می‌شود و تحت ارزیابی قرار می‌گیرد. از جهت دیگر پرونده‌ی ترجمه‌ شده‌ی شما که حاوی گزارشات مرتبط با دو سال تحصیلی اخیر شما است؛ مورد بازبینی قرار خواهد گرفت. در این بین معرفی نامه‌ای که همراه با مدارک خود ارسال کرده‌اید بررسی شده مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. در این بین داوطلبان ورود به دانشگاه که کمتر از سه سال از دوره‌ی دبیرستان خود را به زبان انگلیسی گذرانده باشند نیاز به ریز نمرات آزمون های (TOEFL – IELTS ) خواهند داشت.

  1. دانش آموزان خارجی جهت دریافت ویزای کانادا برای تحصیل و مهاجرت به کانادا در مدارس کانادا ؛ ملزم به شرکت در آزمون خاصی هستند؟
برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، برنامه express entry ، سیستم اکسپرس اینتری ، محاسبه امتیاز برنامه Express Entry ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در شنبه 27 مرداد 1397

مهاجرت به کانادا استان آلبرتا

مهاجرت به استان آلبرتا :

براساس گزارشی که نشریه “نیویورک تایمز” در ژانویه سال ۲۰۱۴ اعلام کرد، شهر کلگری در ایالت آلبرتا کشور کانادا، در لیست پرطرفدارترین شهرهای دنیا برای جهانگردان و مهاجران، در سال ۲۰۱۴ انتخاب شد.

نشریه “نیویورک تایمز” چندین سال است که در ابتدای هر سال میلادی، با توجه به شرایط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و … شهرهای مطرح دنیا، لیستی را تحت عنوان “پرطرفدارترین شهرهای دنیا” منتشر می کند. تجربه نشان می دهد، پیش بینی های این نشریه در ۹۰ درصد مواقع درست از آب درآمده است. در گزارش سال ۲۰۱۴ این نشریه آمده است: “مهاجرت به کانادا استان آلبرتا به واسطه داشتن صنایع نفت و گاز، شهر ثروتمندی در کانادا محسوب شده و این امر منجر به فراهم شدن بستری برای ورود مهاجران (متخصصین و سرمایه گذاران) می شود. همچنین این شهر به علت بهره مندی از آزادی های معنوی و اجتماعی، نسبت به بسیاری از شهرهای ثروتمند دنیا در رده بالاتری قرار می گیرد.” کلگری یکی از مراکز بزرگ صنایع نفت و گاز در جهان بوده و یکی از علل رشد مشاغل در این شهر، پایین بودن مالیات ها و توجه ویژه سرمایه گذاران به این مطلب بوده است.

وزارت مهاجرت به کانادا ، شهروندی و پناهندگی کانادا، سیستم اکسپرس انتری را از سه سال گذشته شروع کرد و اکنون نیز استان آلبرتا قصد دارد که از ژانویه ۲۰۱۸ از طریق این سیستم مهاجر بپذیرد.

برچسب ها : مهاجرت به استرالیا ، ویرای توریستی استرالیا ، ویزا توریستی استرالیا ، ویزای استرالیا ، ویزای توریستی استرالیا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در چهارشنبه 24 مرداد 1397

اعتبار ویزای توریستی کانادا:

اعتبار تمام ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کشور کانادا توسط افسران اداره مهاجرت کانادا و مرزبانی مورد بررسی قرار میگیرد.

به طور معمول افرادی که ویزای توریستی دریافت میکنند می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند.

دارندگان ویزای مولتیپل میتوانند به طور متعدد وارد کانادا شود.

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا:

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی.
  • ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه هر یک از متقاضیان.
  • در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام میکنند، ترجمه سند ازدواج تایید شده.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید.
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود.
  • ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تایید شده باشد.
  • گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن مالی Bank Statement به زبان انگلیسی که امور بین الملل بانک آن را تایید کرده باشد.
  • دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

اگر به هر دلیلی مایل به اخد ویزای مالتیپل کانادا هستید ،مشاورین مهاجرتی ویستا میتواند به صورت تضمینی در کمترین زمان ممکن ویزای مالتیپل کانادا را برای شما اخذ نماید و شما را از ویژگی های مثبت آن بهره مند سازد.

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، برنامه express entry ، سیستم اکسپرس اینتری ، محاسبه امتیاز برنامه Express Entry ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در سه شنبه 23 مرداد 1397

سیستم Express Entry یک روش جدید برای اخذ پرونده های مهاجرت به کانادا می باشد. این طرح از ابتدای سال ۲۰۱۵ جایگزین طرح SKILL WORKERS در کانادا شد.تغییراتی که در این طرح نسبت به طرح قبلی ایجاد شده بر نحوه ی پذیرش پرونده ها و تغییر در فاکتور های انتخابی است.در کل اینگونه می توان بیان کرد که هیچ محدودیتی جهت ثبت نام وجود ندارد و تمام افراد می توانند درخواست بدهند.به این شرط که در دایره یکی از برنامه های نیروی متخصص، فنی و حرفه ای و یا تجربه کانادایی بگنجند.
به صفحه طرح Express Entry مراجعه فرمایید.

فاکتورمتاهلمجرد
سن۱۰۰۱۱۰
تحصیلات۱۴۰۱۵۰
مدرک زبان۱۵۰۱۶۰
سابقه کار کانادایی یا غیر کانادایی۷۰۸۰

تحصیلات و امتیازات مربوطه به طور خلاصه در جدول زیر آورده شده است.

تحصیلاتمتاهلمجرد
دیپلم۲۸۳۰
کاردانی۸۴۹۰
کارشناسی۱۱۲۱۲۰
کارشناسی ارشد۱۲۶۱۳۵
دکترا۱۴۰۱۵۰

مشابه تمام کشورهای مهاجر پذیر دیگر کانادا هم برای مهاجران شرط داشتن مدرک زبان دارد ، زبان انگلیسی زبان اصلی کانادا می باشد. در زیر به طور خلاصه به امتیاز آن اشاره شده است.

مدرک زبانمتاهلمجرد
CLB 4-5۶۶
۶۹۸
۷۱۷۱۶
۸۲۳۲۲
۹۳۱۲۹
۱۰۳۴۳۲

زبان فرانسه به عنوان زبان دوم نیز دارای امتیاز است.

مدرک زبانمتاهلمجرد
CLB 4 یا کمتر۰۰
۵-۶۱۱
۷-۸۳۳
۹ به بالا۶۶

سابقه کاری یکی از عواملی است که متقاضیان می توانند از طریق آن از اداره مهاجرت کانادا امتیاز کسب کنند. در اصل این مهمترین فاکتور در انتخاب متقاضیان است. اگر سابقه کاری کمتر از ۱ سال باشد، متقاضی شرایط لازم برای اقدام از روش تخصصی فدرال را ندارد. لازم به ذکر است این سابقه باید در شغل قانونی بدست آمده باش

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، برنامه express entry ، سیستم اکسپرس اینتری ، محاسبه امتیاز برنامه Express Entry ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در دوشنبه 22 مرداد 1397

چگونه ویزای مالتیپل کانادا را اخذ کنیم؟

اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید میتوانید شانس خود را برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت با درخواست شما موافقت کند.

نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت مربوطه برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می کند ولی نامه ای به وی ارسال میشود و در آن به شخص اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، برنامه express entry ، سیستم اکسپرس اینتری ، محاسبه امتیاز برنامه Express Entry ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در شنبه 20 مرداد 1397

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو خاصیت مهم زیر است

براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود:

  • افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
  • پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند
برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، برنامه express entry ، سیستم اکسپرس اینتری ، محاسبه امتیاز برنامه Express Entry ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در پنجشنبه 18 مرداد 1397

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو خاصیت مهم زیر است

  • به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.

    از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف

  • ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.

    از آنجا که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا 5 سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از 4 سال اعتبار داشته باشد.

براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود:

  • افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
  • پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، برنامه express entry ، سیستم اکسپرس اینتری ، محاسبه امتیاز برنامه Express Entry ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در چهارشنبه 17 مرداد 1397

مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

مهاجرت به کانادا از طریق تخصصReviewed by رایان on Apr 28Rating: 5.0

work-in-canda

اکسپرس اینتری ۲۰۱۸

در ‍‍اول ژانویه ۲۰۱۵، دولت کانادا سیستم مهاجرتی اکسپرس اینتری (مهاجرت به کانادا از طریق تخصص )را در زیر مجموعه دسته اقتصادی که شامل برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال می شد، را اعمال کرد.
دولت فدرال کانادا طرح برنامه های مهاجرت کانادا در سال ۲۰۱۸ خود را اعلام کرده است. در سال ۲۰۱۸، دولت قصد دارد ۰۰،۰۰۰ ۳مهاجر برای اقامت دائمی کانادا پذیرش کند که اکثریت آنها از برنامه های مهاجرتی اقتصادی انتخاب می شوند.

سریع ترین راه برای مهاجرت به کانادا به عنوان یک داوطلب از طریق سیستم اکسپرس اینتری جدید است. برنامه مدیریت مهاجرت به طور کامل به صورت آنلاین تکمیل شده است و این روند مهاجرت به کانادا بسیار مناسب برای نامزدهایی است که واجد شرایط مهاجرت می باشند. اکثر برنامه های کاربردی PR کانادا تحت سیستم اکسپرس در مدت زمان شش ماه یا کمتر پردازش می شود.

در سیستم اکسپرس اینتری، متقاضیان از بین ۳۴۷ شغل دارای صلاحیت که حداقل امتیاز را کسب کنند می توانند در برنامه اکسپرس اینتری وارد شوند. پروفایل کاندیداها، بر اساس یک برنامه خیلی فشرده امتیاز دهی مورد ارزیابی قرار می گیرد. افرادی که در بالاترین جایگاه قرار بگیرند ، می توانند برای اقامت دائم کانادا دعوت می شوند. کاندیداهای که این دعوت نامه را دریافت می کنند، باید نهایتا ظرف مدت ۶۰ روز، درخواست اقامت دائم خود را تحویل دهند.

نیروی متخصص فدرال، در واقع کسی است که دارای سطح تحصیلات، تجربه کاری، سن و آگاه به زبان های رسمی کانادا باشد و در برنامه مهاجرت اکسپرس اینتری پدیرفته شود و بتواند برای اقامت دائم اقدام کند.

برای شرکت در سیستم مهاجرت اکسپرس اینتری کانادا ، شما باید تمام معیارهای اکسپرس اینتری از جمله الزامات یک یا چند برنامه مهاجرت اقتصادی کانادا را برآورده کنید . اگر شما الزامات اکسپرس اینتری را برآورده نکنید(توجیه اقتصادی نداشته باشید)، شما از طریق سیستم اکسپرس اینتری کانادا پذیرفته نخواهید شد.

۶ فاکتوری که کاندیداها بر اساس آن جهت مهاجرت به کانادا از طریق تخصص مورد ارزیابی قرار می گیرند , محاسبه امتیاز برنامه Express Entry :

فاکتورامتیاز
سطح تحصیلاتحداکثر ۲۵ امتیاز
سابقه کارحداکثر ۱۵ امتیاز
دانش زبان انگلیسی و فرانسهحداکثر ۲۸ امتیاز
سنحداکثر ۱۲ امتیاز
پیشنهاد کارحداکثر ۱۰ امتیاز
انطباق پذیریحداکثر ۱۰ امتیاز
جمع۱۰۰ امتیاز
امتیاز قبولی۶۷ امتیاز

امتیاز بندی تحصیلات جهت مهاجرت به کانادا از طریق تخصص

تحصیل در مقاطع مختلف، امتیازات متفاوتی را برای شما به دنبال خواهد داشت.

تحصیلاتامتیاز
دیپلم۵
مدرک فوق دیپلم یکساله۱۵
مدرک فوق دیپلم ۲ ساله۱۹
مدرک دانشگاهی ۳ ساله یا بیشتر۲۱
۲ مدرک تحصیلی که یکی مدرک دانشگاهی ۳ ساله یا بیشتر باشد۲۲
مدرک فوق لیسانس۲۳
مدرک دکترا۲۵

سابقه کاری

حداقل سابقه کاری برای کسب امتیاز در این دسته، یکسال می باشد.

سابقه کاریامتیاز
داشتن ۱ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته۹
داشتن ۲ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته۱۱
داشتن ۴ سال سابقه در ۱۰ سال گذشته۱۳
داشتن ۶ سال و بیشتر سابقه در ۱۰ سال گذشته۱۵

فاکتورسن

سنامتیاز
۱۸ الی ۳۵۱۲
۳۵ تا ۴۷به ازای هر سال افزایش سن یک امتیاز کسر می گردد.

پیشنهاد شغلی در کانادا

در صورت داشتن پیشنهاد شغلی از کارفرمایی در کانادا ۱۰ امتیاز کسب خواهید کرد.

انطباق پذیری

انطباق ۱پذیری شامل موارد متفرقه ای از طرف خود فرد یا همسر وی می باشد و به افزایش امتیازات شان کمک می کند.

انطباقامتیاز
سطح زبان بالای همسر۵
سابقه تحصیلات در کانادا۵
سابقه تحصیلات همسر در کانادا۵
سابقه کاری در کانادا۱۰
سابقه کاری همسر در کانادا۵
داشتن فامیل بزگتر از ۱۸ سال در کانادا۵

آیا تعداد افرادی که مجاز به دریافت اکسپرس اینتری هستند محدود خواهد بود؟

شمار مهاجران احتمالی که می توانند درخواست های اکسپرس کانادا را ارائه دهند، هیچ محدودیتی وجود ندارد. این احتمالا منجر به ایجاد طیف گسترده ای از مشاغل، تجربه مورد نیاز برای کارفرمایان و پرداخت مالیات خواهد شد تا از کمبود آنها در بازار کار خودداری شود. این بدان معنی است که این استخر شامل تمام متقاضیان با مهارت و با تجربه با کیفیت بالا خواهد بود . تعداد افرادی که دعوت به درخواست اقامت دائمی داده اند، در معرض برنامه ریزی سالانه مهاجرت قرار می گیرند که مجموعه ای از مقدمات پذیرش برای برنامه اکسپرس اینتری را تعیین می کند.به طور کلی، تقاضای بازار کار، موفقیت متقاضیان را برای برنامه ورود به اکسپرس تعیین می کند.

برای بررسی شرایط خود و کسب اطلاع از میزان صلاحیت تان در سیستم express entry می توانید به این لینک مراجعه فرمایید.

با تماس با ما و اخذ مشاوره مهاجرتی رایگان از موسسه مهاجرتی ویستا، اخذ اقامت دائم از طریق مهاجرت به کانادا از طریق تخصص دیگر برای شما دشوار نخواهد بود.

برچسب ها : اقامت دائم کانادا ، برنامه express entry ، سیستم اکسپرس اینتری ، محاسبه امتیاز برنامه Express Entry ، مشاغل مورد نیاز کانادا ،
+ |
نوشته شده توسط اقامت کانادا یا اقامت استرالیا در يکشنبه 14 مرداد 1397
تبلیغات متنی
خريد بک لینک انبوه
نسیم آسایش لابی من
سایت صیغه موقت